Fysiotherapie Eindstraat
  • 0478-550255
  • Manuele therapie
  • COVID-19 revalidatie
  • Dry needling
  • Shockwave

Fysiotherapie Eindstraat

Fysiotherapie Eindstraat bestaat uit een enthousiast team van fysiotherapeuten (ieder met zijn eigen specialisatie), die u op een open en professionele manier behandelen en begeleiden. De betrokkenheid bij u als patiënt staat voorop. Wij helpen u graag de kwaliteit van bewegen en functioneren te verbeteren of op peil te houden. 

Onze praktijk kenmerkt zich door de actieve manier van behandelen. Naast individuele behandeling begeleiden wij u ook met trainingsprogramma's om zo uw fysieke belastbaarheid te verbeteren.

U kunt bij ons terecht voor Fysiotherapie - Manuele lymfedrainage - Manuele therapie -  Bewegen o.a. voor ouderen, individueel of in groepsverband - Valpreventie - Hulp bij het onderhouden van lichamelijke zelfstandigheid, indien noodzakelijk ook bij u thuis. 


De praktijk is gelegen in het St. Jozefklooster in hartje Venray. Deze beschikt over een ruime oefenzaal met circuit en cardio apparatuur.

Aan de voorzijde van de praktijk bevinden zich parkeerplaatsen die bestemd zijn voor cliënten van de praktijk. Tevens is de praktijk toegankelijk voor rolstoel gebruikers. 

 

Lees hier de ervaringen van andere.

Fysiotherapeut Toos Wintels neemt afscheid

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Na 41 jaar ga ik stoppen als fysiotherapeut. Mijn werk heb ik altijd met veel plezier en toewijding kunnen doen. Ik vond het altijd spannend om te zien of mijn behandelingen ook het gewenste effect hadden. Gelukkig was dat meestal wel het geval en dat motiveerde mij elke dag om door te gaan en mijn aanpak verder te verbeteren. Ik heb in al die jaren veel mensen mogen ontmoeten en leren kennen; veel indringende gesprekken kunnen voeren over lief en leed. Dit alles zal ik erg gaan missen. Maar nu krijg ik wel meer tijd om van mijn 4 kleinkinderen te gaan genieten en te gaan fietsen, wandelen en lezen. En misschien tijd om nieuwe dingen te gaan leren. 

Lees meer »