Podotherapie Hermanns

Het is van groot belang dat jij geen pijnklachten aan jouw voeten hebt. Je gebruikt ze immers zo frequent. Heb je wel pijnklachten aan je voeten, dan kan een podotherapeut je mogelijk van deze pijn afhelpen.

Podotherapie Hermanns is gespecialiseerd in het verhelpen van voetklachten en klachten aan knieën, heupen en rug. Ook bij kinderen. We verrichten nauwgezet onderzoek naar de oorzaak van de klachten, om deze door middel van therapieën en hulpmiddelen te verminderen of zelfs helemaal te verhelpen.

 

Wanneer ga je naar de podotherapeut? 

  • Voetproblemen bij kinderen en volwassenen
  •  Pijn aan voeten, knieën, heupen of rug
  •  Standsafwijkingen van tenen, nagels of voeten
  •  Sportblessures
  •  Ingegroeide nagels
  •  Terugkerend eelt en likdoorns
  •  Overbelasting en vermoeidheidsklachten
  •  Klachten in combinatie met reuma of diabetes-mellitus (suikerziekte)

 

Hoe gaan wij te werk?

Podotherapie Hermanns staat bekend om zijn vooruitstrevendheid in het gebruik van de nieuwste technologieën. Zo wordt er gebruik gemaakt van een 3D-voetscan, welke de voet tot op de honderdste millimeter nauwkeurig opmeet. Met behulp van deze 3D-voetscan kunnen onder andere steunzolen, sportzolen, veiligheidszolen en podotherapeutische slippers worden gemaakt.

We werken veel samen met andere zorgverleners binnen en buiten onze praktijken, zodat je altijd verzekerd kunt zijn van het beste advies. Elke bij ons werkzame podotherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Een garantie voor kwaliteit.

Vergoeding

Bij de meeste zorgverzekeraars wordt het grootste gedeelte van de therapieën vergoed en podotherapie valt niet onder uw eigen risico.
Onze podotherapie is vrij toegankelijk, wat wil zeggen dat je een afspraak kunt maken zonder verwijzing van een arts of medisch specialist.

 

Voor meer informatie zie website Podotherapie Hermanns: 

 https://www.podotherapiehermanns.nl/podotherapie-venray-centrum.html