Fysiotherapie Eindstraat
  • 0478-550255
  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Longrevalidatie
  • Shockwave

Fysiotherapie Eindstraat

Fysiotherapie Eindstraat bestaat uit een enthousiast team van fysiotherapeuten (ieder met zijn eigen specialisatie), die u op een open en professionele manier behandelen en begeleiden. De betrokkenheid bij u als patiënt staat voorop. Wij helpen u graag de kwaliteit van bewegen en functioneren te verbeteren of op peil te houden. 

Onze praktijk kenmerkt zich door de actieve manier van behandelen. Naast individuele behandeling begeleiden wij u ook met trainingsprogramma's om zo uw fysieke belastbaarheid te verbeteren.

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, leefstijlinterventie, fysiofitness, groepslessen voor ouderen en de Reuma vereniging.


De praktijk is gelegen in het St. Jozefklooster in hartje Venray. Deze beschikt over een ruime oefenzaal met kracht en cardio(conditie) apparatuur.

Aan de voorzijde van de praktijk bevinden zich parkeerplaatsen die bestemd zijn voor bezoekers van de praktijk. Tevens is de praktijk toegankelijk voor rolstoel gebruikers. 

Wij willen jullie allemaal bedanken voor het delen van jullie ervaren & de geweldige score van gemiddeld een 9.3! 

Fysiotherapeut Toos Wintels neemt afscheid

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Na 41 jaar ga ik stoppen als fysiotherapeut. Mijn werk heb ik altijd met veel plezier en toewijding kunnen doen. Ik vond het altijd spannend om te zien of mijn behandelingen ook het gewenste effect hadden. Gelukkig was dat meestal wel het geval en dat motiveerde mij elke dag om door te gaan en mijn aanpak verder te verbeteren. Ik heb in al die jaren veel mensen mogen ontmoeten en leren kennen; veel indringende gesprekken kunnen voeren over lief en leed. Dit alles zal ik erg gaan missen. Maar nu krijg ik wel meer tijd om van mijn 4 kleinkinderen te gaan genieten en te gaan fietsen, wandelen en lezen. En misschien tijd om nieuwe dingen te gaan leren. 

Lees meer »

5 tips om pijn bij gewrichtsklachten en artrose te verminderen

Gewrichtsklachten en artrose kunnen heel vervelende klachten geven. Bij artrose gaat het kraakbeen in het gewricht achteruit. Het is een vorm van reuma. Doordat het kraakbeen zachter, dunner en brokkelig wordt, ontstaan er veranderingen in het bot onder het kraakbeen. Dit kan voor veel pijn zorgen. Daarnaast kunnen de omliggende zenuwen verzwakken of gaan ontsteken.

Lees meer »