Fysiotherapie Eindstraat
  • 0478-550255
  • Manuele therapie
  • COVID-19 revalidatie
  • Dry needling
  • Shockwave

Fysiotherapie Eindstraat

Fysiotherapie Eindstraat bestaat uit een enthousiast team van fysiotherapeuten (ieder met zijn eigen specialisatie), die u op een open en professionele manier behandelen en begeleiden. De betrokkenheid bij u als patiënt staat voorop. Wij helpen u graag de kwaliteit van bewegen en functioneren te verbeteren of op peil te houden. 

Onze praktijk kenmerkt zich door de actieve manier van behandelen. Naast individuele behandeling begeleiden wij u ook met trainingsprogramma's om zo uw fysieke belastbaarheid te verbeteren.

U kunt bij ons terecht voor Fysiotherapie - Manuele lymfedrainage - Manuele therapie -  Bewegen o.a. voor ouderen, individueel of in groepsverband - Valpreventie - Hulp bij het onderhouden van lichamelijke zelfstandigheid, indien noodzakelijk ook bij u thuis. 


De praktijk is gelegen in het St. Jozefklooster in hartje Venray. Deze beschikt over een ruime oefenzaal met circuit en cardio apparatuur.

Aan de voorzijde van de praktijk bevinden zich parkeerplaatsen die bestemd zijn voor cliënten van de praktijk. Tevens is de praktijk toegankelijk voor rolstoel gebruikers. 

 

Lees hier de ervaringen van andere.

5 tips om pijn bij gewrichtsklachten en artrose te verminderen

Gewrichtsklachten en artrose kunnen heel vervelende klachten geven. Bij artrose gaat het kraakbeen in het gewricht achteruit. Het is een vorm van reuma. Doordat het kraakbeen zachter, dunner en brokkelig wordt, ontstaan er veranderingen in het bot onder het kraakbeen. Dit kan voor veel pijn zorgen. Daarnaast kunnen de omliggende zenuwen verzwakken of gaan ontsteken.

Lees meer »

De stijging van kosten voor fysiotherapie is een mythe

De kosten voor fysiotherapie schommelen al jaren rond de 1,5 miljard. Daarvan komt ongeveer een 0,5 miljard ten laste van de BV en ongeveer 1 miljard ten laste van de AV. In absolute bedragen is er wel sprake van een lichte stijging, maar die is ongeveer gelijk aan de inflatie. Fysiotherapie is ook maar een kleine kostenpost in de totale zorgkosten.

Lees meer »