Fysiotherapie Eindstraat
  • 0478-550255
  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Longrevalidatie
  • Shockwave

Fysiotherapie Eindstraat

Fysiotherapie Eindstraat bestaat uit een enthousiast team van fysiotherapeuten (ieder met zijn eigen specialisatie), die u op een open en professionele manier behandelen en begeleiden. De betrokkenheid bij u als patiënt staat voorop. Wij helpen u graag de kwaliteit van bewegen en functioneren te verbeteren of op peil te houden. 

Onze praktijk kenmerkt zich door de actieve manier van behandelen. Naast individuele behandeling begeleiden wij u ook met trainingsprogramma's om zo uw fysieke belastbaarheid te verbeteren.

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, leefstijlinterventie, fysiofitness, groepslessen voor ouderen en de Reuma vereniging.


De praktijk is gelegen in het St. Jozefklooster in hartje Venray. Deze beschikt over een ruime oefenzaal met kracht en cardio(conditie) apparatuur.

Aan de voorzijde van de praktijk bevinden zich parkeerplaatsen die bestemd zijn voor bezoekers van de praktijk. Tevens is de praktijk toegankelijk voor rolstoel gebruikers. 

Wij willen jullie allemaal bedanken voor het delen van jullie ervaren & de geweldige score van gemiddeld een 9.3! 

De stijging van kosten voor fysiotherapie is een mythe

De kosten voor fysiotherapie schommelen al jaren rond de 1,5 miljard. Daarvan komt ongeveer een 0,5 miljard ten laste van de BV en ongeveer 1 miljard ten laste van de AV. In absolute bedragen is er wel sprake van een lichte stijging, maar die is ongeveer gelijk aan de inflatie. Fysiotherapie is ook maar een kleine kostenpost in de totale zorgkosten.

Lees meer »

Artrose? Fysiotherapie uit het basispakket!

Er is veel te doen rondom orthopedische klachten. Artrose in de knie of heup kan een oorzaak zijn van een totale knieprothese (TKP) of een totale heupprothese (THP). Ondanks het feit dat heel veel Nederlanders met artrose kampen, met name bij de knie (335.000) en heup (325.000), zien we slechts een deel van deze patiënten terug bij de fysiotherapeut. Echter, vanaf 1 januari 2018 komt fysiotherapie voor artrose in knie en heup (max 12 behandelingen) in de basisverzekering. Wel blijft het eigen risico hierop van toepassing. Oefentherapie bij artrose van knie en heup is bewezen effectief en in de praktijk is gebleken dat wekelijks een behandeling gedurende acht tot twaalf weken gemiddeld voldoende is om een patiënt de oefentherapie aan te leren. Daarna kan de patiënt dit zelf in de thuissituatie of in de sportschool voortzetten. Met het opnemen van fysiotherapie in het basispakket moet een besparing van 5 miljoen euro per jaar worden gerealiseerd. 

Lees meer »

Nieuw! Fysiofitness Bewegen Op Maat

Tegenwoordig is iedereen er zich van bewust dat bewegen goed voor het lichaam en de geest is. Bewegen Op Maat is een onderdeel van FYSIO-Therapeuten dat zich bezighoudt met gezond bewegen onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.

Lees meer »

BeleefPlus

Op 28 en 29 september vertegenwoordigen wij als FYSIO-Therapeuten Eindstraat het vak fysiotherapie bij een verhoogd val risico op de BeleefPlus beurs in Venray!

Lees meer »

Voorlichting valpreventie

Maandagavond op 4 juni geven  wij als praktijk informatie over val risico en een demonstratie over valpreventie. Deze avond is in samenwerking met de RPV Venray e.o. 

Lees meer »