Op 28 en 29 september vertegenwoordigen wij als FYSIO-Therapeuten Eindstraat het vak fysiotherapie bij een verhoogd val risico op de BeleefPlus beurs in Venray!

BeleefPlus is een regionale beurs voor actieve 50-plussers. ‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slogan, die exact weergeeft waar BeleefPlus voor staat. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven, gevarieerde activiteiten georganiseerd, wedstrijden uitgeschreven, kan er worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en zijn er nog veel meer activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de actieve 50-plusser.


Doordat BeleefPlus regionaal en relatief kleinschalig is opgezet krijgt de beurs haar eigen unieke karakter. Het is geen massabijeenkomst, waarbij u door de bomen het bos niet meer ziet, maar een intieme en persoonlijke beurs met een gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Op die manier heeft u ruime tijd en ruimte om alle stands te bezoeken en gesprekken aan te gaan met experts.

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens BeleefPlus. Op de beurs zijn diverse thema’s vertegenwoordigd:

Vakantie
Vrije tijd
Wonen
Zorg & Welzijn
Tuin & Tuinieren
Mobiliteit

 

Voor meer informatie mag u de website bezoeken www.beleefplus.nl 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.