Fysiotherapeut Toos Wintels neemt afscheid

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Na 41 jaar ga ik stoppen als fysiotherapeut. Mijn werk heb ik altijd met veel plezier en toewijding kunnen doen. Ik vond het altijd spannend om te zien of mijn behandelingen ook het gewenste effect hadden. Gelukkig was dat meestal wel het geval en dat motiveerde mij elke dag om door te gaan en mijn aanpak verder te verbeteren. Ik heb in al die jaren veel mensen mogen ontmoeten en leren kennen; veel indringende gesprekken kunnen voeren over lief en leed. Dit alles zal ik erg gaan missen. Maar nu krijg ik wel meer tijd om van mijn 4 kleinkinderen te gaan genieten en te gaan fietsen, wandelen en lezen. En misschien tijd om nieuwe dingen te gaan leren. 

 

Ik dank al mijn cliënten voor het vertrouwen dat ze in mij als fysiotherapeut hebben gehad. Naar ik hoop krijgen mijn opvolgers Jeffrey en Stania ook uw steun en vertrouwen. Ik wens jullie het allerbeste toe en bovenal een goede gezondheid. Mijn allerlaatste tip: blijf in beweging ! 

 

Ik dank natuurlijk ook de huisartsen met wie ik al die jaren effectief heb kunnen samenwerken.

 

Tot slot veel dank aan mijn collega’s en oud-collega’s met wie ik  heb mogen samenwerken.

 

Ik ben erg blij dat mijn collega’s per 1 april aanstaande mijn werkzaamheden met grote toewijding en professionaliteit zullen voorzetten. Ik wens hen veel succes.

Vrijdag 27 maart is de laatste dag dat ik werk en iedereen is van harte uitgenodigd om binnen te lopen voor een kop koffie met iets lekkers.

 

Toos Wintels

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.