• Manuele therapie
  • Fysio fitness
  • Dry needling
  • Shockwave
  • Oedeem therapie

Bewegen Op Maat met Reuma 

Bewegen Op Maat

Klik hier voor de extra COVID-19 maatregelen die er zijn getroffen en waar u rekening mee moet houden.

Wat en voor wie:
Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid en is nog leuk ook. Dit geldt voor jong en oud, chronisch ziek of niet. Meer bewegen is juist voor mensen met reumatoïde artritis een goed idee. U zult zien dat u zich een stuk prettiger voelt als u regelmatig in beweging komt en blijft.

 

Door goed gedoseerde lichaamsbeweging kan de spierkracht worden vergroot en bewegingsbeperking geheel of gedeeltelijk voorkomen worden. Voer daarom sportieve activiteiten onder deskundige begeleiding uit. Uw gewrichten mogen niet overbelast worden. Na de activiteiten mag u zich niet langdurig vermoeid voelen. Het kan zijn dat u tijdens of na het sportief bewegen iets meer last van pijn in uw gewrichten heeft. Dit  hoeft niet verkeerd te zijn. Echter, de pijn mag niet langer dan één dag of langdurig na de training blijven bestaan.


Bewegen in groepsverband is leuk en motiverend. RPVVEO organiseert ook bewegen in groepsverband. Tweemaal per week bieden wij bewegen op maat onder leiding van fysio - manueeltherapeuten, Stania Labots en Jeffrey Tan aan. U zult merken dat u gemakkelijker de discipline van regelmatig bewegen op kunt brengen als u meedoet in een vaste groep.

Onder begeleiding van fysio - manueeltherapeuten, Stania Labots en Jeffrey Tan heeft RPVVEO 2 fitnessgroepen. Er worden oefeningen gedaan op de mat en op fitnessapparatuur.

 

Wanneer:
De fitness groepslessen worden gegeven op;

  1. maandagavond van 17:00 tot 18:00 uur;
  2. vrijdagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur.

Een groep voor fysiofitness bestaat uit max. 12 personen.


Inlichtingen of aanmelden:
Heeft u interesse of vragen neemt u dan contact op met ons:

Tel. Nr.: 0478-550255

E-mail: info@fysiotherapie-eindstraat.nl

 

Kosten:
De kosten voor leden van de RPVVEO zijn €6,- per les.

Ondersteuning van het Reumafonds:
De activiteiten die direct betrekking hebben op  het welzijn van de reumapatiënt, (Hydrotherapie, Fysio, Yoga) alsmede de noodzakelijke organisatorische kosten, zijn mede mogelijk gemaakt door de subsidie van het Reumafonds. Het Reumafonds is daarvoor afhankelijk vaan de opbrengst van collectes en van schenkingen.

 

Inschrijven via: Reuma Patiëntenvereniging Venray en Omstreken

In samenwerking met ReumaNederland