• 0478-550255
  • Manuele therapie
  • COVID-19 revalidatie
  • Dry needling
  • Shockwave
Fysiotherapie Eindstraat » Oefengroepen » Oefengroepen Reuma vereniging

Oefengroep Reuma vereniging

Wat en voor wie:
Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid en is nog leuk ook. Dit geldt voor jong en oud, chronisch ziek of niet. Meer bewegen is juist voor mensen met reumatoïde artritis een goed idee. U zult zien dat u zich een stuk prettiger voelt als u regelmatig in beweging komt en blijft.

 

Door goed gedoseerde lichaamsbeweging kan de spierkracht worden vergroot en bewegingsbeperking geheel of gedeeltelijk voorkomen worden. Voer daarom sportieve activiteiten onder deskundige begeleiding uit. Uw gewrichten mogen niet overbelast worden. Na de activiteiten mag u zich niet langdurig vermoeid voelen. Het kan zijn dat u tijdens of na het sportief bewegen iets meer last van pijn in uw gewrichten heeft. Dit  hoeft niet verkeerd te zijn. Echter, de pijn mag niet langer dan één dag of langdurig na de training blijven bestaan.


Bewegen in groepsverband is leuk en motiverend. RPVVEO organiseert ook bewegen in groepsverband. Tweemaal per week bieden wij bewegen op maat onder leiding van fysio - manueel therapeut, Stania Labots aan. U zult merken dat u gemakkelijker de discipline van regelmatig bewegen op kunt brengen als u meedoet in een vaste groep.

Wanneer.
De groepslessen worden gegeven op;

  • maandagavond van 17:00 tot 18:00 uur;
  • vrijdagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur.

Maximale groepsgrootte is 8 personen.

 

Kosten.
De kosten voor leden van de RPVVEO zijn €6,- per les.

Ondersteuning van het Reumafonds:
De activiteiten die direct betrekking hebben op  het welzijn van de reumapatiënt, (Hydrotherapie, Fysio, Yoga) alsmede de noodzakelijke organisatorische kosten, zijn mede mogelijk gemaakt door de subsidie van het Reumafonds. Het Reumafonds is daarvoor afhankelijk vaan de opbrengst van collectes en van schenkingen.

 

Inschrijven via: Reuma Patiëntenvereniging Venray en Omstreken